معرفی
پودر زعفران نسبت به زعفران آسیاب نشده رنگ بهتری به غذا و دسرو… می بخشد. از دیگر فواید پودر زعفران می توان این پودر مستقیم در غذا یا دسر ریخت و یا مقداری از این پودر با آب ولرم دم کرد.
برای اینکه زعفران رنگ و عطر خوبی به غذا و دسر ببخشد لازم است که زعفران آسیاب شود.
یکی از مزایای پودر زعفران نسبت به زعفران دم کرده، مقدار زعفرانی است که برای طعم و عطر برای غذا لازم است که در پودر زعفران کمتر از زعفران آسیاب شده می باشد.
از دیگر مزایای پودر زعفران نسبت به زعفران دم کرده این است که برای نگهداری نیاز به فریز کردن و یا نگهداری در یخچال نمی باشد.
پودر زعفران یک ادویه بسیار کاربردی و مفید در پخت غذا و درست کردن دسر می باشد که این گیاه با ارزش مصرف کننده جهانی دارد.
باعث سلامت روان می شود.
در سیستم عصبی انسان هورمون دوپامین و هورمون سروتونین وجود دارد که به هورمون های شادی معروف می باشند طبق تحقیقات دانشمندان زعفران باعث افزایش ترشح این هورمون می شود و در نتیجه از افسردگی جلوگیری می کند.
مشخصات فنی
- وزن۲۵ گرم
- استان تولیدخراسان جنوبی
- محل تولیدقائنات
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.